Piloot worden.
In style.

EuroPilot Center is dé pilotenschool in België voor lijnpiloten en privépiloten. Toegankelijk, toegewijd en top-notch. Ontdek ook onze one-stop-fly-shop voor jouw pilotenopleiding

Je carrière als piloot start hier

EuroPilot Center maakt van jou een toppiloot! Met trainingslocaties in AntwerpenenCalifornia, full-motion simulators, een splinternieuwe vloot en een ervaren aviation team, trainen wij lijnpiloten en privépiloten

Ben je reeds piloot? Maak kennis met ons uniek FlyChain© concept en verleg je grenzen!

Persoonlijk, professioneel en met passie.

Een pilotenopleiding met focus!

Mijn ervaring met EuroPilot Center was buitengewoon goed! Het team en de instructeurs zijn open-minded en bereid om te helpen waar nodig. Kiezen voor het deeltijdse ACP© is een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Ik kijk al uit naar wat de toekomst brengt.
Habib Jamil
ACP© Student

Focus op praktijk

Vliegen vanaf dag één. Onze studenten hebben 20% meer praktijkervaring in vergelijking met andere pilotenopleidingen.

Focus op theorie

Onze theoretische modules zijn 24/7 beschikbaar in de vorm van iBooks en video streaming apps om zelfstudie te stimuleren.

Focus op innovatie

EuroPilot Center staat met beide voeten in de toekomst. Ontdek onze state of the artcampus, simulatoren, vloot, housing en trainingsmethodes.

Focus op passie

Wij screenen onze kandidaten op talent, inzicht, motivatie en passie. Dat is ook de spirit van de voltallige crew, van instructeurs tot management.