Piloot worden.
In style.

EuroPilot Center is dé pilotenschool in België voor lijnpiloten en privépiloten. Toegankelijk, toegewijd en top notch. Ontdek ook onze one-stop-fly-shop voor jouw pilotenopleiding

Je carrière als piloot start hier

EuroPilot Center maakt van jou een toppiloot! Met trainingslocaties in Antwerpen en Californië, full-motion simulatoren, een splinternieuwe vloot en een ervaren aviation team trainen wij lijnpiloten en privépiloten. Persoonlijk, professioneel en met passie.

Een pilotenopleiding met focus!

Given my busy job being able to determine the frequency and scheduling of my training was very important. EPC offers me this flexibility. A motivated team of instructors sharing the one passion: aviation!
Marc Van Rompaey
PPL(A) Student

Focus op praktijk

Vliegen vanaf dag één. Onze studenten hebben 20 % meer praktijkervaring in vergelijking met andere pilotenopleidingen.

Focus op theorie

Onze theoretische modules zijn 24/7 beschikbaar in de vorm van iBooks en video streaming apps om zelfstudie te stimuleren.

Focus op innovatie

EuroPilot Center staat met beide voeten in de toekomst. Ontdek onze state-of-the-art campus, simulatoren, vloot, housing en trainingsmethodes.

Focus op passie

Wij screenen onze kandidaten op talent, inzicht, motivatie en passie. Dat is ook de spirit van de voltallige crew, van trainers tot management.